Julklapp till flickvän

Det är lätt att fastna i stereotyper, tycker jag. Som namnet på inlägget antyder så kommer detta att handla om julklapp till flickvän. Närmare bestämt; min och den klapp jag kommer att köpa till henne. Det är svårt. Det är faktiskt väldigt svårt, om ni frågar mig. Problemet är att jag sitter i samma fälla varje år. Varje år får jag ångest några veckor innan jul för att jag inte lyckats köpa julklapp till min kära flickvän. Inte nog med att jag inte har köpt någon klapp än. Jag har inte ens kommit på vad för julklapp jag vill köpa till min flickvän. Detta är eländigt. Så eländigt att jag nu väljer att vända mig till er, kära läsare, för hjälp.

Jag tar alla tips-bidrag som jag kan få och hopps att fler än jag sitter i liknande båt. Vad tycker ni att jag ska köpa för julklapp till min flickvän? För att ni lättare ska kunna komma med tips så tänker jag att jag kan berätta lite om vad för typ av person som hon är.

Hon gillar träning. Hon tränar i stort sett varje dag och är en sådan som går upp tidigt, tidigt på morgonen. Med detta sagt så är hon ingen snobb. Hon har inte de dyraste kläderna eller skorna och har inte kort på det flashigaste gymmet eller så. Däremot så är det en stor del av hennes liv. En julklapp till min flickvän skulle mycket väl kunna vara något träningsrelaterat. Där kommer dock nästa problem in. Jag själv är inte ett endaste dugg intresserad av träning. Jag har därför svårt att peka ut en julklapp som skulle passa till henne. Kanske är detta ändå inte det bästa spåret att gå på. Men nu spånar jag fritt.

Låt se, vad mer? Hon tycker väldigt mycket om matlagning. Det gör vi visserligen båda två så det är ju fint att mötas i. Här kommer ett annat problem in i bilden om jag skulle skaffa en sådan julklapp till flickvännen. Nämligen att det ju indirekt blir en gåva till mig själv. Kan man verkligen göra så? Det är lite tveksamt, eller hur? En ny gjutjärnsgryta har hon pratat om. En sådan av ett lite finare märke. En perfekt julklapp till en matlagande flickvän, kan tyckas. Men ja, också en klapp till mig själv.

Hjälp! Är det moraliskt försvarbart? Jag vill höra alla era tankar. Skriv gärna i kommentarsfältet som vanligt!